Vijesti Politika Pored priključka na auto-put “9. januar” predloženo još pet projekata

Pored priključka na auto-put “9. januar” predloženo još pet projekata

0

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović, zajedno sa ministrom finansija Zoranom Tegeltijom, ministrom zdravlja i socijalne zaštite Draganom Bogdanićem, ministrom saobraćaja i veza Neđom Trninićem i ministrom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Stevom Mirjanićem, održala je, proteklog petka, radni sastanka sa načelnicima opština Modriča, Derventa, Brod i Vukosavlje.

Opština Derventa je, osim priključka na auto-put “9. januar” (petlja Ninkovići) predložila i projekat vezan za status grada Derventa, jer su stvoreni uslovi za pokretanje ovog pitanja, kao i to da su ostvareni parametri za dobijanje statusa grada.

Pored navedenog, Derventa je predložila i projekat regulacije korita rijeke Ukrine, od Novog mosta do Begluka, izgradnju pomoćnog terena za FK “Tekstilac” sa vještačkom travom, rekonstrukciju fasade i krova OŠ “Nikola Tesla” – projekat važan sa stanovišta energetske efikasnosti i izgradnja raskrsnice na spojevima magistarlnih puteva Derventa-Doboj i Prnjavor-Derventa.

derventa.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here