Vijesti Politika Pred odbornicima Prijedlog plana kapitalnih ulaganja, izvještaji o radu gradonačelnika i Skupštine…

Pred odbornicima Prijedlog plana kapitalnih ulaganja, izvještaji o radu gradonačelnika i Skupštine…

1

Na trinaestoj sjednici Skupštine grada Derventa, koja će se održati u srijedu, 20. aprila, naći će se 27 tačaka dnevnog reda.

Skupština grada razmatraće Prijedlog odluke o izmjenama Statuta Grada Derventa i Prijedlog plana kapitalnih ulaganja Grada Derventa za 2022. godinu u visini od oko milion maraka.

Na dnevnom redu naći će se veći broj prijedloga odluka kao što su Prijedlog odluke o izradi izmjene dijela Regulacionog plana „GAKOVAC“, Prijedlog odluke o usvajanju Akcionog plana održivog upravljanja energijom i prilagođavanja klimatskim promjenama (SECAP) Grada Derventa za period do 2030. godine, Prijedlog odluke o pristupanju izradi Programa zona sanitarne zaštite za izvorišta „Lupljanica“, „Bilića Vrelo“ i „Koraće“ koja se koriste za vodosnabdijevanje Dervente, Prijedlog odluke o prijedlogu broja i prostornom rasporedu osnovnih škola na području Grada Derventa sa prijedlogom upisnih područja, Prijedlog odluke o raspisivanju Javnog konkursa za izbor i imenovanje tri člana Upravnog odbora Javne ustanove „Turistička organizacija grada Derventa“ Derventa, Prijedlog odluke o raspisivanju Javnog konkursa za izbor i imenovanje jednog člana-predstavnika osnivača u Upravni odbor Javne predškolske ustanove „Trol“ Derventa.

Na dnevnom redu 13. sjednice naći će se i nekoliko izvještaja i informacija i to Izvještaj o radu Gradonačelnika i radu Gradske uprave Grada Derventa u 2021. godini, Izvještaj o radu Skupštine grada Derventa u 2021. godini, Izvještaj o radu stalnih radnih tijela Skupštine grada Derventa za 2021. godinu, Izvještaj o radu Pravobranilaštva Republike Srpske – Sjedište zamjenika pravobranioca Doboj, o predmetima u kojima se Grad Derventa pojavljuje kao stranka u postupku za period 01.01. 2021. do 31.12. 2021. godine, Izvještaj o radu Prvostepene stručne komisije za procjenu potreba i usmjeravanje djece i omladine sa smetnjama u razvoju za 2021. godinu, te Informaciju o stanju javnog reda i mira, bezbjednosti građana i imovine, i oblasti bezbjednosti saobraćaja na području Grada Derventa za period januar- decembar 2021. godine.

Pored toga, Skupština grada će na 13. sjednici razmatrati i više rješenja iz kadrovske oblasti, kao što je Prijedlog rješenja o razrješenju dužnosti vršioca dužnosti direktora Javne ustanove Gerontološki centar Derventa, Prijedlog rješenja o imenovanju vršioca dužnosti direktora Javne ustanove Gerontološki centar Derventa, Prijedlog rješenja o razrješenju dužnosti predsjednika Komisije za mjesne zajednice Skupštine grada Derventa, Prijedlog rješenja o izboru predsjednika Komisije za mjesne zajednice Skupštine grada Derventa, Prijedlog rješenja o razrješenju dužnosti predsjednika Odbora za regionalnu i međunarodnu saradnju Skupštine grada Derventa, Prijedlog rješenja o izboru predsjednika Odbora za regionalnu i međunarodnu saradnju Skupštine grada Derventa, Prijedlog rješenja o razrješenju dužnosti člana Komisije za statut i propise Skupštine grada Derventa, Prijedlog rješenja o izboru člana Komisije za statut i propise Skupštine grada Derventa, Prijedlog rješenja o izmjeni Rješenja o imenovanju članova Upravnog odbora Javne predškolske ustanove „Trol“ Derventa, Prijedlog rješenja o izboru kandidata za člana Školskog odbora Javne ustanove Osnovna škola „19. april“ Derventa, Prijedlog rješenja o imenovanju Savjeta za izradu izmjene dijela Regulacionog plana „CENTAR ISTOK-CENTAR ZAPAD-BLOK ZAPAD“.

Derventa.ba

1 komentar

  1. Na dnevnom redu sječa kadrova opozicije.I novi će biti isti.Kad mi u budžetu Bih plaćamo za održavanje Potočara i tako opravdavamo ufuljavanje Natopaktove vojske,a to režim u Srpskoj glasa godišnje od 150 do 200.000 km,jasno je kakvi dripci vladaju.Genocid je bio nad ubicama ratnicima krvavih ruku od krvi srpskih civila,a ne nad muslimanskim muškarcima i dječacima kako navodi Haški kupleral.Svi smo vidjeli na Tv da su se predavali muslimanske ustaše u crnim uniformama.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here