Vijesti Hronika Prijetio inspektoru zbog kazni izrečenih za kršenje mjera kućne izolacije

Prijetio inspektoru zbog kazni izrečenih za kršenje mjera kućne izolacije

8

Opštinski inspektor iz Dervente prijavio je juče Policijskoj stanici lice incicijala S.M. iz Dervente zbog prijetnji upućenih telefonom.

Pomenuto lice inspektoru je uputilo prijetnju zbog izdavanja prekršajnog naloga članovima njegove porodice jer se prilikom kontrole nisu nalazili na adresi na kojoj su prijavili boravak za vrijeme kućne izolacije.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela „ugrožavanje sigurnosti“, saopšteno je iz PU Doboj.

Policijska uprava Doboj apeluje na građane da poštuju odluke i mjere za prevenciju širenja bolesti koju izazva novi korona virus, te napominje da će vi oni koji ne budu poštovali odluke Republičkog štaba za vanredne situacije biti procesuirani u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima.

Derventa Cafe

8 KOMENTARI

 1. Oni su tako navikli i u inostranstvu da rade šta hoće, da policiji odgovaraju, da ne poštuju pravila, bacaju smeće po cesti, … nisu oni krivi, “zapad” ih je tome naučio.

 2. Halo jesi li to nesto pomijesao, ja mislim da je to obrnuto. Molim za Respekt, Diaspora vise nije sto je bila. Otvori Oci I pogledaj malo oko sebe.

 3. To može reći ko nije izvirio iz svoje avlije, te prema tome možete slobodno da nastavite iznositi svoje intelektualne zaključke ovdje pošto se pod Krnjinom Vaša riječ ne čuje. Prijatno!

 4. Samo u skladu sa zakonom.Pa nebitno ko je u pitanju.Svuda nas ima i ovakvih i onakvih.Necemo generalizirati nesto zbog pojedinaca.Rasprava je nepotrebna u ovoj situaciji.Samo disciplina i naravno sloga 😉

 5. jesam za sankcionisanje neodgovornih ali
  zašto nadležni vole još uvijek da netko prijavljuje
  pa odu u izvide a kad se konačno i uvjere da prijava nije u skladu sa stvarnim stanjem ne procesuiraju osobu koja širi lažnu paniku i svojim ponašanjem diskriminira one koji se ipak drže propisanih mjera
  e zato što uzmj po 10€ od tih istih
  odgovorno ponašanje treba biti jednako za sve pa i za policijske dužnosnike djelatnike
  pozivam ih da uvedu kazne za lažne prijave pa nek se onda finomi tamo naplate možda bi više prikupili za budžet

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here