Vijesti Najave i obavještenja Promocija kompakt diska duhovne muzike

Promocija kompakt diska duhovne muzike

0

U četvrtak 28. juna 2012. godine u 19,00 časova Svetosavska omladinska zajednica Derventa organizuje promociju kompakt diska duhovne muzike, autora Asima Sarvana. Na kompakt disku su objedinjene obrade pjesama vladike Nikolaja Velimirovića. Promocija će biti održana u prostorijama Svetosavske omadinske zajednice u Derventi.

Promocija kompakt diska duhovne muzike

O autoru:

Asim Sarvan je rođen 1949. godine u Modriči, odakle se nakon 20 dana seli sa porodicom u Knin, te potom u Ćupriju i Paraćin, a nakon očeve smrti 1963. godine se nastanjuje u Mladenovcu. U Mladenovcu završava gimnaziju, a po završetku gimnazije 1970. godine odlazi u Beograd i upisuje Filološki fakultet. U Beogradu sreće trojicu mladića sa kojima osniva grupu „S vremena na vreme“ i od tada pa do danas muzika ispunjava njegov život. Tokom godina provedenih u grupi uspješno je sarađivao sa Radio Beogradom i beogradskim pozorištima, a po raspadu grupe 1978. godine pa do danas Asim svoju karijeru gradi samostalno.

Z. B. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here