Vijesti Politika SNSD očekuje uvjerljivu pobjedu u izbornoj jedinici 4

SNSD očekuje uvjerljivu pobjedu u izbornoj jedinici 4

0

Gradski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata Dervente sinoć je bio domaćin sastanka lokalnih izbornih štabova Dervente, Modriče, Broda i Vukosavlja sa delegacijom Glavnog izbornog štaba ove stranke formiranog za Opšte izbore 2022, a koju su predvodili potpredsjednici Luka Petrović i Zora Vidović.

Ovom prilikom su dogovorene početne aktivnosti u pripremi predstojeće izborne kampanje, te analizirani dosadašnji rezultati i izborni planovi odbora koji djeluju u izbornoj jedinici 4, kažu u derventskom SNSD-u.

Izborni štabovi stranaka IJ4 predstavili su svoje projekcije i planove rada u predstojećem periodu. Članovi GIŠ-a mogli su se uvjeriti da su podmlađena rukovodstva ozbiljno shvatila svoje zadatke i da su donijeli novu energiju u stranačke organizacije. Cilj SNSD-a na Opštim izborima 2022 su dva narodna poslanika i uvjerljiva pobjeda kandidata za člana Predsjedništva BiH i predsjednika Republike Srpske. S obzirom na posljednja istraživanja javnog mijenja prema kojem je SNSD najjača politička partija potpuno smo uvjereni u ostvarivanje zacrtanih ciljeva, poručuju iz GO SNSD Derventa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here