Politika Lokalni izbori 2020 Vlado Kovačević kandidat za načelnika Dervente

Vlado Kovačević kandidat za načelnika Dervente

9

Vlado Kovačević, istaknuti član SDS-a i dugogodišnji odbornik u lokalnom parlamentu, biće kanidat Srpske demokratske stranke za načelnika Dervente, odlučio je OO SDS Derventa na sjednici koja je održana sredinom sedmice.

Kovačević je tri puta dobio povjerenje građana za obavljanje odborničke funkcije.

Vlado Kovačević rođen je 29. januara 1976. godine u Derventi. Srednjoškolsko obrazovanje stekao je u Derventi, a VSS u Beogradu. Zaposlen je u JU SŠC “Mihajlo Pupin” u Derventi.

Oženjen je i otac jednog djeteta.

TV K3/Derventa Cafe

9 KOMENTARI

  1. Ovo je da se grohotom nasmiješ. Sa ovim neaartikulisanim likom, SNSD-ova pobjeda je zagarantovana. Neće im trebati ni predizborna kampanja.

  2. Vidi se da su ove prethodne komentare pisali stranački poslušnici zaslijepljeni idejom i likom svoga predsednika i okupirani svojim interesima u toj stranci. Komentari su vam zaista glupi. Kako bi bilo kada bi neko za sadašnjeg načelnika rekao da je pjano, lopov, siledžija i slično. Očigledno da se nemožemo riješiti seljakluka. Za neke je porcija mesa, hladno pivo, šuplja priča i kabadahijsko ponašanje dovoljno da se odluče za koga će glasati. Kovačević je mlad i obrazovan čovjek i ima pravo da se kandiduje i treba ga podržati u tome.

  3. U potpunosti se slazem sa vasim komentarom. Nisam clan niti simpatizer nijedne stranke,mada ako cemo realno u Derventi ni jedna stranka nema kandidata da bi ga ja podrzao za nacelnika a pogotovo sds. Naravno gledajuci zadnjih 5 godina unazad,pogledajte ko su im sve odbornici i sve ce vam biti jasno.

  4. Po čemu obrazovan?! Jedva završio višu trenersku, na pare i guranje. Samo njegovi roditelji znaju koliko se para dalo za ispite i koliko jarića i prasića okrenulo. Drugo, jesi li ikada čuo dotičnog šta i kako priča?! Fond riječi mu je mizeran, blago rečeno, tačno se vidi, a i čuje, da u životu nije pročitao nijednu jedinu knjigu. A o tome ko se i koliko opija, raspitaj se malo po lokalima, pogotovo onima sa Sajmišta, iz kojih dotični ne izbija.

  5. Ljudi dal smo mi pametni…nemam ništa lično protiv čovjeka…čak mi je i simpatičan…ali dali je normalno daneko bude načelnik 20 godina…pa ima li iko drugi u Derventi…ako ništa drugo barem neko iz SNSD…pa čovjek ima preko 70 godina…gdje vam je pamet..

  6. Ima i toga, ali bolje volim da nam i peti mandat dobije čovjek koji voli prave stvari, a ne naopake i protivprirodne.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here