Vijesti Najave i obavještenja Datalab BH organizuje poslovnu edukaciju o elektronskom poslovanju u Derventi

Datalab BH organizuje poslovnu edukaciju o elektronskom poslovanju u Derventi

0

U hotelu “Biser” narednog četvrtka (14. mart) od 10 časova održaće se poslovno-edukativni događaj digitalizacija i automatizacija poslovanja u organizaciji Datalaba BiH.

Događaj je namijenjen direktorima preduzeća, računovođama, IT menadžerima, kao i svim ostalim zainteresovanim za optimizaciju poslovnih procesa. Razgovaraćemo o konkretnim primjerima prednosti ePoslovanja (elektronskog poslovanja) za svaki biznis, kako s aspekta digitalizacije poslovanja, tako i s finansijskog aspekta, poručuju iz Datalaba.

Na događaju će se predstaviti neka od Datalab-ovih najboljih poslovnih rješenja poput PANTHEON WorkFlow i Document Management System (DMS).

Navedena rješenja korisnici ERP software-a PANTHEON već imaju na raspolaganju, te ćemo ovom prilikom ukazati na prednosti njihove implementacije. Bitan dio događaja posvetit ćemo PANTHEON Cloud usluzi, koju realizujemo u saradnji s našim partnerom BH Telecom, kažu organizatori.

Učešće na događaju, koje se realizuje u partnerstvu sa ComTECH d.o.o. i e-Link d.o.o. Derventa, je besplatno.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code