Vijesti Najave i obavještenja Dio gradskog područja bez električne energije

Dio gradskog područja bez električne energije

0

Iz Elektro Doboja obavještavamo korisnike distributivne mreže da će u petak, 25. novembra, doći do zastoja u isporuci električne energije u dijelu Željezničke ulice.

U periodu od 11 do 14 časova doći će do prekida u isporuci električne energije u dijelu pomenute ulice od TC Robot do magistralnog puta M14 za Banja Luku, zatim ulica Pilota Bore Novića, dio ulice 1. maja (od Partizanskog groblja do magistralnog puta M17 ZA Doboj) i dio Vukovarske ulice.

Zastojem će biti pogođeni i TC “Retail Park” i firma “WEBO Bosnia”, koje se napajaju sa trafo-područja Strelište, Sim-Prom,Elektron,Robot (De).

U slučaju da radovi budu završeni prije navedenog roka, prekid u isporuci biće kraći od najavljenog, poručuju iz Elektro Doboja.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here