Vijesti Kultura i obrazovanje Poznati književnik i muzičar Marko Šelić Marčelo uskoro gost Dervente

Poznati književnik i muzičar Marko Šelić Marčelo uskoro gost Dervente

0

Narodna biblioteka “Branko Radičević” organizuje druženje sa poznatim književnikom i muzičarem Markom Šelićem Marčelom i promociju njegovih knjiga u četvrtak, 25. juna, sa početkom u 19 časova.

Na “Druženju sa Marčelom” posjetioci će se moći upoznati sa njegovim bogatim književnim i muzičkim radom, bavljenju stripom, te aktivizmu.

Ovaj umjetnik rođen 1983. godine u Paraćinu, a za sebe kaže da je pisac kojem se dogodila muzika, iako redoslijed objavljivanja djela sugeriše da se desilo obrnuto.

Marčelo je do sada objavio je romane “Zajedno sami”, “Malterego, knjiga prva: Rubikova stolica”, “Malterego, knjiga druga: Higijena nesećanja”, zbirku tekstova “O ljudima, psima i mišima”, stotinjak kolumni za razne redakcije i “Napet šou”, konceptualno djelo koje objedinjuje peti album i zbirku kolumnističko-esejističkih tekstova, kao i studijske albume “De facto” (2003), “Puzzle shock!” (2005), “Treća strana medalje” (2008) i “Deca i Sunce” (2010).

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here